23948sdkhjf

Scania uddelte seks gyldne rat

Medarbejdere hædret for ekstraordinære indsatser.

Traditionen tro har Scania Danmark for 29. gang hædret et antal medarbejdere for deres ekstraordinære indsats.

Hvert år kan medarbejderne hos Scania Danmark indstille en kollega, som har gjort en ganske særlig indsats i det forgangne år. Vinderne af ”Det Gyldne Rat” findes blandt de mest udførlige og overbevisende begrundelser og besluttes af Scania Danmarks medarbejdere og ledelsesgruppe.

Scanias succes bygger på seks kerneværdier, hvor især dedikerede og engagerede medarbejdere er en vigtig faktor for deres stærke positionering på markedet. Derfor er det også helt naturligt, at hædrer de medarbejdere, der går den ekstra mil og udmærker sig, lyder det fra Scania.

- Vi er stolte af vores unikke virksomhedskultur, hvor bæredygtighed har været på dagsordenen de seneste år. Vi går forrest i den bæredygtige transformation og det betyder blandt andet, at vi sammen med vores partnere og kunder udvikler konkrete resultater, der reducerer vores CO2-aftryk. Det betyder også, at vi udviser ansvarlighed og team spirit på kryds og tværs i organisationen, siger marketing- og kommunikationschef Jannie Christiansen.

Medarbejderne der har modtaget ”Det Gyldne Rat” i 2020, er:

- Christian ”Kedde” Larsen, lastbilmekaniker i Padborg

- Henrik Hedegaard, lastbilmekaniker i Ishøj

- Jesper Juul Nielsen, lastbilmekaniker i Fredericia

- Jesper Sørensen, servicesælger i Service salg

- Lise Krogh, hjælpeværkfører i Kolding

- Stig Johansen, reservedelsekspedient hos Stiholt i Hjørring.

De seks medarbejdere fik tirsdag den 22. september 2020 overrakt prisen af Marcus Holm, administrerende direktør for Scania Danmark. Han understregede medarbejdernes centrale rolle og vigtigheden af udvikling og effektivitet i hele organisationen.

- Medarbejderne er vores styrke og det ligger i Scanias arv at udvikle kvalificerede og dedikerede medarbejdere, der løbende bidrager til forbedringer, siger Marcus Holm.

Med prisen har der tidligere fulgt en tur til Södertälje med, men grundet corona-situationen og de særlige omstændigheder, er præmien udskudt. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156