23948sdkhjf

DP World med tilfredsstillende halvår

Tocifret omsætningsstigning båret på vej af opkøb.

Den emiratarabiske logistikvirksomhed DP World, med havneterminaler spredt over hele verden, har offentliggjort selskabets halvårsrapport for 1. halvår 2020.

Omsætningen steg 17,7 procent til 4,076 mia. dollars – båret på vej af opkøb i perioden siden H1 2019.

Justeret EBITDA – indtjening før renter, skatter og afskrivninger - faldt 4,8 procent.

Sultan Ahmed Bin Sulayem, bestyrelsesformand og administrerende direktør:

- Udbruddet af Covid-19 har utvivlsomt resulteret i en af de mest udfordrende perioder i vores branches historie. Vores brutto-volumener er faldet med 3,9 procent i H1 2020, hvilket dog er bedre end et estimeret fald i branchen på 10 procent. På trods af udfordringerne har vi fortsat med at gøre fremskridt i vores strategi om at levere en integreret forsyningskædeløsning for gods-ejerne. Vi har fokuseret kræfterne på at digitalisere logistikken og udviklet løsninger til en række brancher som bil-, olie og gas- og FMCG-brancherne (hurtigt omsættelige forbrugsgoder, red.), siger Sultan Ahmed Bin Sulayem og fortsætter:

- Når vi ser fremad, er vores fokus på medarbejdernes sikkerhed, integrationen af vores nylige opkøb til at drive synergier, omkostningsstyring for at beskytte profitabiliteten og pengestrømme. Generelt er vi glade for, at vores forretning har præsteret bedre end ventet i lyset af pandemien, og, selv om udsigterne fortsat er usikre, er vi fortsat positive på mellem- til lang sigt på branchens vegne. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141