23948sdkhjf

Energiklynge samler sig i Fredericia

Energy Cluster Denmark og Center Denmark etablerer fælles kontormiljø.

Danmarks ny-fusionerede klyngeorganisation for energi, Energi Cluster Denmark og Center Denmark, etablerer i fællesskab nyt og innovativt kontormiljø i Fredericia. En co-location i Fredericia er optimalt for begge organisationer og skaber nye optimale rammer for forskning og innovation inden for energi og forsyning.

De to organisationer skaber partnerskab og etablerer sig sammen i et fælles kontor for at høste synergien mellem Energy Cluster Denmarks klyngeaktiviteter og Center Denmarks digitale innovationshub. Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og netop beliggenheden har været afgørende for de to organisationer.

Energy Cluster Denmark har kontorer i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Sønderborg og København, og med kontor i Fredericia bliver det nemmere at mødes med medlemmerne fra hele landet.

Med cirka 400 medlemmer fra den danske energisektor, universiteter og forskere er Energy Cluster Denmark sammen med Center Denmark som digital hub et stærkt udgangspunkt for energi-innovation i Danmark.

I Fredericia kommer Energy Cluster Denmark geografisk tæt på nogle af deres store medlemmer som Ørsted, Energinet, EWII, Shell og Vattenfall.

- Vi har valgt Fredericia til vores nye kontor, fordi Fredericia har en meget ambitiøs strategi inden for energiområdet, der passer godt til vores ambitioner. En række store virksomheder med energi som kerneforretningsområde bor i Fredericia og omegn, og dem kommer vi nu tættere på, siger Glenda Napier, administrerende direktør i Energy Cluster Denmark.

Søren Skov Bording, direktør for Center Denmark:

- Vi samarbejder med forskere fra de førende universitetsmiljøer herhjemme og internationalt. Fra det nye kontor er grundstenen lagt i samarbejde med Energy Cluster Denmark for Danmarks nye Silicon Valley inden for digitale løsninger og innovation af energisektoren. I samarbejde med selskaberne inden for energitransmission og -distribution, universiteter samt små og store virksomheder er vores mål at understøtte den grønne omstilling i den danske energisektor på tværs af el, vand, varme og gas, siger Søren Skov Bording. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.203