23948sdkhjf

N.C. Nielsen forhandler nu Konecranes i hele Skandinavien

- Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie, siger N.C. Nielsen.

N.C. Nielsen har per 15. august indgået aftale med Konecranes om salg af Konecranes’ produkter i Norge og Sverige. Det betyder, at N.C. Nielsen nu forhandler både Terberg terminaltraktorer og Konecranes maskiner i hele Skandinavien.

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes gaffeltruck og reachstackere på det danske marked. N.C. Nielsen og Konecranes arbejder i forvejen tæt sammen på mange fronter og har blandt andet udviklet en serie af heavy duty-reachstackere med løftekapaciteter på mellem 85-152 ton, som sælges over hele verden.

- Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie. Vi glæder os over at have udvidet samarbejdet til at gælde Norge og Sverige. De fleste Konecranes-kunder vil fortsat have kontakt til velkendte ansigter, som kommer til at arbejde i en ny forretningsmæssig ramme. Vi har etableret et nyt heavy handling-team, som skal understøtte vores skandinaviske indsats, siger salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.

Ud over Konecranes er N.C. Nielsen kendt for at importere og forhandle Linde gaffeltruck på det danske marked og Terberg terminaltraktorer i hele Skandinavien. Med det nye setup kan N.C. Nielsen imødekomme alle behov på heavy handling-området – uanset om det gælder løsninger med nye maskiner, serviceaftaler, specialmaskiner, ekstraudstyr eller brugte maskiner.

Samtidig er N.C. Nielsens danske søstervirksomhed Scantruck også repræsenteret med eget datterselskab i Sverige, hvor hovedsædet er fysisk placeret i Rosersberg vest for Stockholm og med en afdeling i Kungsälv nord for Göteborg. På det svenske marked forhandler Scantruck blandt andet Manitou teleskoplæssere, GMG saxlifte og Sennebogen-kraner. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.11