23948sdkhjf

Drømmen om transportbranchen

Erhvervsskolen Tradium slår et slag for uddannelserne i transport- og logistiksektoren.

Mikkel Kjær arbejder ved Lemvigh-Müller som lager- og logistikoperatør, hvor han nu har været i 7 år. I starten var han i lære i firmaet og gik også på Tradiums lager- og terminaluddannelse. Her startede Mikkel egentlig fordi han ville ud at køre lastbil. Grundet synsproblemer blev han dog nødt til at søge andre veje i jagten på en uddannelse.

- Jeg valgte uddannelsen som lager- og logistikoperatør, fordi den kommer omkring hele transport- og logistikbranchen. Du lærer om lager, IT, virksomhedsopbygning, salg, indkøb og marketing. Altså kommer uddannelsen bredt omkring og det syntes jeg var spændende, forklarer Mikkel der i dag er meget glad for, at han valgte dette spor. Her arbejder han stadig med godstransport men har også fået åbnet dørene for nye muligheder.

Det skriver erhvervsskolen Tradium i Randers i en pressemeddelelse.

Uddannelse med fremtid

Mikkel har været meget glad for sin tid på uddannelsen og tænker især at koblingen af gamle håndværksmetoder med nye teknologier har været godt. Dog ville han gøre en ting anderledes, hvis han skulle starte forfra.

-Skulle jeg tage uddannelsen i dag, så ville jeg tage den som EUX og få en studentereksamen også. Det giver rigtig god mening, hvis man ikke ved om man vil blive i faget, så man kan læse videre, fortæller Mikkel der netop går med tanker om at vende tilbage til skolebænken. Det er dog også muligt med den uddannelse han har.

-Jeg har overvejet at læse videre til lagerdisponent, som er en lederuddannelse. Det kan jeg uden en studentereksamen, forklarer Mikkel, der i givet fald skal presse studiet ind ved siden af fritidsinteresser som træning og fotografering.

Årets læreplads

Mikkel angiver selv det at have været i lære ved netop Lemvigh-Müller, som en stor grund til, at han er hvor han er i dag.

-Det var en rigtig god læreplads, hvor jeg fik skræddersyet et forløb, så jeg kunne prøve forskellige ting. Derudover snakkede alle os elever sammen, så jeg for eksempel også havde sparring med handelseleverne, forklarer Mikkel, der faktisk er så glad for virksomheden, at han som elev indstillede den til prisen som årets læreplads – en titel som Lemvigh-Müller da også gik hen og vandt.  /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.172