23948sdkhjf

TIP med nye digitale produkter

TIP Insight afslører trailerens ”helbred”.

TIP Trailer Services lancerer nu deres nye serie af telematikbaserede digitale og “connected” produkter under navnet ‘TIP Insight”.

Den konstante udvikling i telematik og overvågning samt nye teknologier har medvirket til at skabe større forventninger fra kunderne. TIP Insight går derfor skridtet videre med brugen af telematik og dette ved at indsamle betydningsfuld data om det enkelte udstyrs ydelse. Dette naturligvis med henblik på at øge driftseffektiviteten for kunderne. Med andre ord gør TIP Insight det muligt for transport- og logistik virksomheder, at drage fordel af tjenester, der ikke kun viser simpel telematik som lokation etc., men også viser trailerens ”helbred”, såsom status på bremser, dæktryk, temperatur overvågning og meget mere, lyder det fra Bob Fast, administrerende direktør for TIP Trailer Services.

- At forbinde vores og vores kunders flåde med telematik samt online tjenester, giver os mulighed for at implementere en platform, der er tilpasset de fleste typer af transport udstyr og mærker. Platformen vil give os og vores kunder nye forbedrede flådedata og analyser, der yderligere vil forbedre vores tilbud til markedet, siger Bob Fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157