23948sdkhjf

Tyske EMS åbner kontor i Rusland

Skal varetage selskabets interesser i Østeuropa.

Det tyske logistikselskab EMS Chartering fortsætter væksten med åbningen af et nyt afdelingskontor i St. Petersborg.

EMS Chartering blev stiftet i 1984, åbnede kontor i Bremen i 2018 efterfulgt af endnu et i Feldkirch, Østrig året efter. Og siden begyndelsen af juni har afdelingsdirektør Alexey Yemtsov fra kontoret taget sig af selskabets interesser på det østeuropæiske marked.

Claus Andreas Walter, managing director hos EMS Chartering:

- Med vores nye kontor i St. Petersborg viser vi bevidst farverne i denne region. At se fremad og have en klar strategi er vejen til vores succes. Ved at have et afdelingskontor i regionen får vi mulighed for at drive væksten og drage fordel af den, siger han.

EMS Chartering hører under EMS-Fehn-Group koncernen, der er baseret i Leer, Tyskland. Koncernen består af 19 selskaber i ti lande med kontorer i Leer, Papenburg, Bremen, Elmshorn, Dortmund, Lübeck, Feldkirch, Zürich, Bergen, Riga, Palermo, Rijeka, Durres, Skopje og nu altså St. Petersborg. EMS-Fehn-Group beskæftiger 300 medarbejdere – herunder 100 til søs.

EMS Chartering opererer med egen flåde inden for særligt breakbulk-segmentet. Herudover tilbyder selskabet en række logistikservices. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125