23948sdkhjf

Haaber Borch tager roret på Aarhus Havn

Aarhus Havns nye havnedirektør er nu tiltrådt.

Danmarks største erhvervshavns nye administrerende direktør (CEO) er netop tiltrådt, og 49-årige Thomas Haber Borch ser frem til at lære både medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere at kende.

Det skriver Aarhus Havn i en pressemeddelelse.

Thomas Haber Borch blev allerede valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen som havnedirektør/CEO tilbage i december 2019, men han har ikke haft mulighed for at tiltræde stillingen før nu. 

I mellemtiden har store dele af verden været sat på stand-by på grund af coronakrisen, men Aarhus Havn har dog som samfundsbærende infrastruktur været i fuld drift under hele forløbet.

- Det er naturligvis positivt at træde ind i en virksomhed, der ikke har været lukket ned. Men der er ingen tvivl om, at de måneder, der er gået, siden jeg blev ansat, har forandret meget for mange mennesker og mange virksomheder. Derfor er det indledningsvist et anderledes job, jeg tiltræder, end det havde været uden coronakrisen. Men jeg er klar til at tage udfordringen op uanset, siger Thomas Haber Borch.

Solid baggrund

Han er oprindelig uddannet svagstrømtekniker. Men et højt energiniveau samt lyst og evne til at uddanne sig videre har foreløbig ført ham frem til hans andet job som CEO. Thomas Haber Borch har således stor erfaring med både drift og ledelse, og han kommer direkte fra et job som CEO hos DKI Logistics A/S og Vikar DK A/S. 

I en periode har han været medejer af begge virksomheder. Tidligere har han været henholdsvis områdedirektør og regionsdirektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin.  

Den kommende havnedirektør har suppleret sin uddannelse som svagstrømstekniker med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han MBA´er og har en bestyrelsesuddannelse.

- I mit arbejdsliv har jeg lært at begå mig på alle niveauer. Personlig er jeg både hoved og hænder, og min tilgang er, at alle i en organisation er lige vigtige. Vi skal alle sammen huske, at samfundet har behov for arbejdspladser, og derfor skal vi have nogle driftige virksomheder. Jeg glæder mig til at udvikle Aarhus Havn sammen med virksomhedens medarbejdere, og jeg ser den kommende udvidelse med Yderhavnen som et stort potentiale for byens beskæftigelse, vækst og internationalisering, fastslår den nye chef for Aarhus Havn.

Thomas Haber Borch bor i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin ægtefælle og deres tre børn.  /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.694