23948sdkhjf

Havnenes direktør er ny TØF-formand

Tine Kirk Pedersen tager over efter Anders Hundahl.

Tine Kirk Pedersen, direktør i Danske Havne, har overtaget formandsposten i Transportøkonomisk Forening (TØF). Det blev enstemmigt vedtaget under foreningens generalforsamling i går tirsdag.

TØF sagde samtidig farvel til den tidligere formand, Anders Hundahl, direktør i Asfaltindustrien, som har valgt at træde ud af bestyrelsen efter otte år, hvoraf de seneste tre år var som formand.

For Anders Hundahl har engagementet i TØF været båret af møderne med kollegerne i bestyrelsen, samarbejdet med Sekretariatet – og dét, at kunne gribe en dagsorden og på ”ingen” tid stable et medlemsmøde på benene om et aktuelt emne.

- Det har været en fornøjelse være at med til at arrangere møder og konferencer, store som små, hvor transportfolk mødes, netværker og sammen bliver klogere på transport og økonomi – dét er jeg stolt over at have været en aktiv del af. For transportøkonomi udgør en stor del af fundamentet for vores vækst og velfærd, siger Anders Hundahl.

Samme budskab lød fra Tine Kirk Pedersen, som er stolt over at blive formand for TØF:

- Jeg har gennem mange år deltaget i TØF’s arrangementer, så det er lidt stort for mig, at jeg nu bliver formand. Det er ærefuldt, og jeg glæder mig.

Virtuelt formandsskifte

Selvom formandsskiftet foregik bag en skærm – som så meget andet under corona-nedlukningen – var stemningen god, og den afgående formand får flotte ord med på vejen af arvtageren:

- Jeg har kendt Anders i to år, hvor vi har siddet sammen i TØF’s bestyrelse, og der bliver meget for mig at skulle leve op til. På de indre linjer er Anders samlende og lyttende, hvilket er meget væsentlige egenskaber, og udadtil har Anders fået TØF profileret med en meget bred og varieret arrangementstrække. Det er flot arbejde på alle måder, så Anders efterlader et flot aftryk på TØF, siger Tine Kirk Pedersen.

Anders Hundahl lægger vægt på, at Tine Kirk Pedersen som ny formand, er en stærk repræsentant for TØF:

- Tine repræsenterer havnene - et af transportnetværkets vigtigste knudepunkter som favner og forbinder transportformer som tog, skibe og lastbiler. Og så er hun en person, der indadtil kan samle os og udadtil sikre, at transportens stemme høres.

Visioner for fremtiden

Som ny formand forudser Tine Kirk Pedersen, at TØF går en spændende fremtid i møde, og hun ser frem til at føre en masse nye tiltag ud i livet:

- Vi har i bestyrelsen tidligere på året haft et strategiseminar, hvor vi har pejlet os ind på den fremtidige kurs. Vores forening skal lave vedkommende arrangementer med kant, og vi vil samtidig gerne favne bredt. Lige fra de lidt nørdede økonomarrangementer til større debatter med centrale politikere. Jeg vil også gerne involvere medlemmerne og høre, hvilke arrangementer, de kunne tænke sig. Så der er nok at tage fat på, og jeg håber, at vi igen finder stor glæde ved at mødes i TØF’s faglige netværk, når coronaepidemien er lidt på afstand, siger hun. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203