23948sdkhjf

Ny Linde begejstrer i Skive

Moland Gruppen roser test af ny modvægtstruck.

N.C. Nielsen kan nu præsentere den nye modvægtstruck Linde H20-H35/1202 på det danske marked. Hos Moland Gruppen i Skive, som er en mangeårig kunde hos N.C. Nielsen, har man haft et af de første eksemplarer af den nye modvægtstruck på prøve for dermed at give en samlet vurdering af truckens egenskaber i praksis. Trucken levede i høj grad op til forventningerne.

Flåden hos Moland Gruppen tæller i forvejen 15 Linde-maskiner i form af forskellige gaffeltruck, stablere og reachtruck i det 20.000 kvadratmeter store lagerområde.

- Vi har set frem til at afprøve den nye Linde H20-H35/1202. Vi er meget interesserede i ny teknologi, der kan forbedre den interne transport her i virksomheden. Vi har rigtig gode erfaringer med Linde fra tidligere og ved at de overrasker med innovative nyskabelser. Det er altid spændende at følge med i, hvad der kommer på Linde-fronten og den nye Linde H20-H35/1202 er ingen undtagelse, siger lagerchef Allan Sørensen fra Moland Gruppen i Skive.

Hos virksomheden er der heller ingen tvivl om, at den nye Linde-truck udmærker sig på nogle vitale punkter:

- Den nye truck byder på et bredere udsyn fra førerpladsen og en markant anderledes komfort. Der er mindre støj inde i kabinen end tidligere, armlæn og joystick kan justeres præcist til chaufføren og indstigningen er blevet nemmere. Trucken giver også nogle spændende digitale muligheder, er forsynet med opladerstik til mobilen og kan forbindes til flådestyring. Alt i alt giver Linde-trucken en forbedret køreoplevelse for vores chauffører, siger Allan Sørensen. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11