23948sdkhjf

Brodæk over Fynske Motorvej

Ny bro på strækningen Gribsvad-Odense V.

Snart sænker Vejdirektoratets entreprenør et 685 kvadratmeter stort brodæk ved Spedsbjergvej på den Fynske Motorvej på plads. Efter planen sker det onsdag den 20. maj.

Brodækket blev støbt den 23. april og er nu efter at have hærdet et par uger klar til at blive sænket ned på de bærende bropiller. Det store brodæk – de fremtidige kørebaner på Spedsbjergvej – blev støbt i en form hævet 6 meter over kørebanen.

- På strækningen mellem Gribsvad og Odense V, som er det stykke af motorvejen, vi arbejder på lige nu, er broen den eneste helt nye bro, vi skal bygge. Så med brodækket på plads når vi en stor milepæl på projektet, siger projektchef Robin Højen Madsen og tilføjer, at det forventes, at broen er helt færdig og klar til trafik i midten af juni.

Den gamle bro ved Spedsbjergvej blev revet ned sidste år. Den var bygget til en firesporet motorvej og ikke kunne udbygges til at passe til den nye motorvej med seks spor.

I dagtimerne vil trafikanterne ikke opleve nogen ændringer på den Fynske Motorvej, men i aften- og nattetimerne vil der være færre kørespor.

- Sænkningen af brodækket sker, mens motorvejen er i drift, men det får ikke mærkbare trafikale konsekvenser i dagtimerne, siger Robin Højen Madsen.

I perioden fra mandag den 18. maj til onsdag den 20. maj skal Vejdirektoratets entreprenør gøre klar til sænkningen af brodækket, og derfor vil der være forberedende arbejder i aften- og nattetimerne. I tidsrummet mellem 19.00 og 06.00 vil der kun være et spor farbart i vestlig retning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.75