23948sdkhjf

Ny direktør for De Danske Bilimportører

Mads Rørvig erstatter Gunni Mikkelsen med virkning fra 1. juni.

Bestyrelsen for De Danske Bilimportører (DBI) har udpeget Mads Rørvig som ny administrerende direktør. Mads Rørvig er i dag underdirektør i brancheorganisationen Finans Danmark og har tidligere været medlem af Folketinget, blandt andet som skatteordfører og formand for Folketingets Skatteudvalg.

- Jeg er glad for, at Mads har sagt ja til at stå i spidsen for vores branche i Danmark. Med sin baggrund fra Christiansborg og Finans Danmark har han et unikt udgangspunkt for at skabe synlighed og politiske resultater. Jeg glæder mig til samarbejdet med Mads, og er sikker på, at han er den rette til også at videreudvikle og modernisere DBI, siger Jens Bjerrisgaard, bestyrelsesformand for DBI og koncernchef for Semler Gruppen.

- Biler udgør en central rolle i vores samfund og er en af hovedaktørerne, når der skal leveres på den grønne omstilling i Danmark og resten af verden. DBI er brancheorganisationen, der skal få branchens kompetencer i spil i udviklingen af det danske samfund. Det er en opgave, jeg ser meget frem til, siger Mads Rørvig, kommende administrerende direktør for De Danske Bilimportører.

Den afgående administrerende direktør, Gunni Mikkelsen, får efter eget ønske en mere tilbagetrukken rolle i organisationen, så han fortsat kan bidrage med sin store erfaring fra branchen.

Mads Rørvig tiltræder 1. juni 2020. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141