23948sdkhjf

Ny lufthavnschef lander i Esbjerg

Susanne Kruse Sørensen skal fremover stå i spidsen for den vestjyske offshore-lufthavn.

Esbjerg Kommune har ansat Susanne Kruse Sørensen som ny lufthavnschef med virkning fra 1. august 2020.

47 interesserede kandidater meldte sig på banen, da Esbjerg Kommune efterlyste en ny lufthavnschef i slutningen af marts. Efter samtaler med fem kvalificerede kandidater i løbet af april har et enigt ansættelsesudvalg tilbudt stillingen som lufthavnschef til Susanne Kruse Sørensen, som siden 2015 har været direktør i Vordingborg Erhverv A/S. Tidligere har hun været forretningsudvikler i Københavns Lufthavne og bestridt chefstillinger inden for online detailhandel. Susanne Kruse Sørensen er uddannet cand.merc. og har taget en MBA i Italien.

- I stillingsopslaget lagde vi ikke skjul på, at vi forventer, at man i stillingen som lufthavnschef har ambitioner om at løfte lufthavnen til nye højder i samarbejde med lufthavnens 70 medarbejdere. De ambitioner er jeg sikker på, at Susanne Kruse Sørensen vil kunne indfri, da hun har stor erfaring med at udvikle nye forretningsmuligheder og indgå kommercielle samarbejder, siger direktør for Teknik & Miljø i Esbjerg Kommune, Erik Jespersen.

Susanne Kruse Sørensen:

- Der er et stort potentiale i at videreudvikle Esbjerg Lufthavn, og netop det aspekt vakte min interesse for stillingen. Jeg kommer fra en organisation, hvor offentlige og private interesser smelter sammen, og jeg har stor erfaring i at agere i netop det krydsfelt, så alle interessenter får noget ud af samarbejdet, siger Esbjerg Lufthavns kommende lufthavnschef. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141