23948sdkhjf

Genvalg i Danske Shipping- og Havnevirksomheder

Bestyrelsen fortætter i nyligt fusioneret brancheorganisation.

Klaus G. Andersen, adm. dir. i Fredericia Shipping A/S, fortsætter som formand for Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

Det står klart efter den første ordinære generalforsamling i den ny brancheforening, Danske Shipping- og Havnevirksomheder, der organiserer ca. 110 virksomheder, der bedriver shipping-, agentur-, terminal- eller anden havnevirksomhed i Danmark. Foreningen blev til den 1. januar 2020 som en fusion af Danmarks Skibsmæglerforening og Danske Havnevirksomheder.

De to foreningers bestyrelser blev ved den lejlighed også sammenlagt, og Klaus G. Andersen blev konstitueret på formandsposten – en post han altså nu bestrider endnu et år.

- Der er behov for kontinuitet, og vi er godt i gang med at lægge grundstenene for vores ny brancheforening – trods de svære vilkår i øjeblikket, siger Klaus G. Andersen.

- Nu gælder den om at få åbnet samfundet op hurtigst muligt, ellers kan aktivitetsnedgangen blive meget alvorlig for vores medlemmer hen over sommeren og efteråret.

Grundet forsamlingsforbud blev DSHVs generalforsamling afholdt skriftligt. På grund af de helt særlige omstændigheder aflagde Klaus G. Andersen også en skriftlig beretning til generalforsamlingen.

Heri konstaterede han stor opbakning til fusionen, og han udstak en række pejlemærker for DSHV’s fremtidige arbejde.

- DSHV arbejder for at skabe værdi for medlemmerne, så de kan lykkes med at være grønne og ansvarlige danske shipping- og havnevirksomheder i den hårde internationale konkurrence. Derfor skal vi  have forbedret vores investeringssikkerhed – ikke mindst i forhold til havnearealer og lejekontrakter. Vi skal have forbedret vores konkurrencedygtighed – ikke mindst en mere klar rollefordeling mellem offentlig og privat. Og vi skal sikre mere smidige og effektive offentlige systemer og myndigheder – ikke mindst på toldområdet.

- DSHV arbejder for at fremme grøn omstilling i branchen og søtransport som grøn transportløsning, for at udbrede den digitale udviklings potentialer, og for at videreudvikle shippinguddannelserne og fremtidssikre tilgangen og mulighederne i erhvervet, slutter Klaus G. Andersen.  /Smir

DSHV’s bestyrelse består det kommende år af følgende:

Klaus G. Andersen (form.)

Fredericia Shipping

Henrik Otto Jensen (1. n.f.)

Scandinavian Auto Logistics

Lars Jespersen 2. n.f.)

SDK Shipping

Henrik Dinnsen

Svane Shipping

Ronnie Hulstrøm

Baltic Shipping Company

Gustav Jakobsen

Schultz Shipping

Per Jensen

Blue Water Shipping

Peter Møller

Saga Shipping

Steen G. Pedersen

Safesea Transport Europe

Eigil Schøning

ViSikrer

Ulf Stephenson

Holship Danmark

Jan Timmermann

COSCO Shipping Lines DK

Jens Toft

Danish Agro

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125