23948sdkhjf

- Vi skal være der for branchens virksomheder

Fremtiden bliver krævende, lyder det fra Danske Speditørers formand, Jesper E. Petersen.

- Vi skal være der for branchens virksomheder.

Således lød hovedbudskabet fra Jesper E. Petersen, landsformand i Danske Speditører, da speditørernes brancheforening for nylig afholdt online-generalforsamling.

I sin beretning sagde Jesper E. Petersen, at fremtiden bliver krævende og udfordrende, men at Danske Speditører også vil være der for medlemmerne, når virksomhederne skal op i omdrejninger igen efter coronakrisen.

- Heldigvis har vi en god brancheforening, der stiller os redskaber og viden til rådighed om disruption. Disruption har været et strategisk indsatsområde for os i nogle år efterhånden, men nu ser vi virkelig, hvad det kræver at skulle operere i et marked, der ændrer sig med lynets hast, sagde formanden.

Han brugte også sin beretning til at lufte sin frustration over, at corona-situationen formentlig vil føre til, at der ikke i overskuelig fremtid kan blive truffet beslutninger om finansiering af de nødvendige infrastrukturelle nyskabelser – såsom en tredje Limfjordsforbindelse – eller udvidelser af eksisterende motorveje og andre anlæg.

- Det betyder også, at der heller ikke lige med det samme bliver truffet beslutning om udvidelse af parkeringskapaciteten for lastbiler på rastepladserne langs motorvejene. Danske Speditører mener fortsat, at der er grund til at udbygge rastepladserne, selv om coronakrisen midlertidigt har ført til et lidt mindre hårdt tryk, sagde Jesper E. Petersen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125