23948sdkhjf

Fabelagtigt 2019 i HHLA

Selskabet ser dog frem mod miserabelt 2020.

Den store hamburgske terminaloperatørkoncern HHLA (Hamburger Hafen und Logistik GmbH) har præsteret et 2019 ud over det sædvanlige.

Ifølge HHLA’s årsrapport for 2019 steg koncernomsætningen med flotte 7,1 procent til 1,38 mia. euro. Samtidig præsterede selskabet at håndtere 7,6 mio. standard tyvefodscontainere (TEU), hvilket var en stigning på 3,3 procent.

Men som resten af verden rammes selskabet i 2020 også af corona-pandemien. Det siger Angela Titzrath, bestyrelsesforkvinde i HHLA:

- HHLA har klaret sig gennem mange kriser i sine 135 år. Imidlertid giver de økonomiske chok fra coronavirus-pandemien os en udfordring i en størrelsesorden, vi aldrig har set før. Dog er vi opmærksom på vores ansvar som serviceudbyder for Tyskland som en industrialiseret nation. Derfor vil vi handle med forsigtighed og systematisk implementere de foranstaltninger, der er nødvendige for at lede HHLA gennem denne udfordrende tid. Vi fastholder vores langsigtede mål – uagtet forandringerne i det makroøkonomiske miljø, siger hun.

Selskabet forventer kraftig nedgang i indtjeningen i 2020 som følge af coronasituationen, men på grund af situationens usikkerhed vil HHLA ikke sætte tal på. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141