23948sdkhjf

Stor SCM-event på Move-konference

Nyt koncept for supply chain-event i Fredericia.

Den 10. juni sætter 200-300 fagfolk inden for Supply Chain Management (SCM) kursen mod Messe C Fredericia. Konferencen, som arrangeres af effektivitet.dk, sætter fokus på ”Future Trends” inden for SCM. Blandt andet kan man blive klogere på, hvordan ny teknologi, nye analytiske værktøjer og gennemsigtighed i omkostningerne kan forbedre konkurrencekraften. Der bliver desuden kåring af ”Danmarks bedste Supply Chain” og ”Bedste Supply Chain startup”.

Move Supply Chain 2020 var tiltænkt som en todages kombination af konference og messe, men den sidste del bliver udsat til 2021, fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i Messe C:

- Vi er ikke i tvivl om, at der vil være stor værdi og synergi i en konference- og en messedel under samme overbygning, og vi har også fået mange positive tilkendegivelser fra branchen. Men vi flytter sigtet til 2021, så vi kan være sikre på at tilbyde en messedel med solid volumen og kvalitet. Det tager erfaringsmæssigt tid at skabe en ny platform, som virksomheder og udstillere kan se sig selv i, og det agerer vi ud fra, siger Jørgen Kronborg.

Konferencedeltagerene vil dog fortsat kunne møde interessante leverandører – og vice versa. Der etableres udstillingsstande i umiddelbar tilknytning til konferencen, hvor udvalgte udstillere kan præsentere deres løsninger og services. Programmet tilrettelægges, så der er tid til gode dialoger mellem udstillere og konferencedeltagere, oplyser Jørgen Kronborg. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157