23948sdkhjf

For tidligt at tage stilling til messe-udsættelse

Hannover Messe løber fortsat planmæssigt af stablen til april.

Deutsche Messes administrerende direktør, Jochen Köckler, er kommet med en erklæring vedrørende den nuværende situation om coronavirus.

Deutsche Messe står bag den store produktions- og teknologimesse Hannover Messe i april.

”Vi tager alle udviklinger vedrørende coronavirus (COVID-19) meget alvorligt. Vi er i tæt kontakt med de ansvarlige sundhedsmyndigheder, Hannover Messes Exhibitor Advisory Committee og vores partnerforeninger VDMA og ZVEI.

25. februar holdt vi møde med bestyrelsen i Exhibitor Advisory Committee og foreningerne for at diskutere den nuværende situation. Alle parter blev enige om, at det endnu er for tidligt at tage stilling til, om Hannover Messe skal udsættes. Vi har ikke fået nogen betydelige aflysninger fra udstillere til messen, der åbner dørene 20. april. Vi vil føre yderligere samtaler med sundhedsmyndighederne denne uge for at beslutte, hvilke forholdsregler vi skal implementere på Hannover Messe.

Udviklingerne i Europa og udsættelsen af individuelle fagmesser i Tyskland viser dog, at situationen kan ændre sig fra dag til dag. Derfor vil vi fortsætte med at monitorere og diskutere situationen intensivt – med målet om at genevaluere situationen sammen med sundhedsmyndighederne og Exhibitor Advisory Committee midt i marts, i uge 12.

Desuagtet dette vil vi sikre os det højest mulige niveau af hygiejne, sikkerhed og lægebehandling på messen. Sundheden og sikkerheden for alle medarbejdere, kunder, partnere og gæster har den højeste prioritet for Deutsche Messe”. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156