23948sdkhjf

Nye ‘blå’ tiltag skal fange de unge

Danske Rederier opruster rekrutteringsindsatsen på YouTube.

Med endnu en vært og koncepter målrettet både kvinder og gamere, er Det Blå Danmarks YouTube kanal ”WorldCareersTV” klar til næste bølge af succes.

YouTube er stadig et af de fortrukne medier, når unge søger information, også når det gælder uddannelse og karriere. Derfor er det oplagt, at Det Blå Danmark fortsat er massiv tilstede på det sociale medie, siger kampagneleder for World Careers, Anne Bay Riisager.

- Jeg tror, vi rammer fuldstændig plet med at tilføre kanalen flere nye elementer, fortæller Anne Bay Riisager, som særligt fremhæver kanalens nye medvært, Morgan Krag.

Morgan Krag har selv to YouTube kanaler, MrSpyplant og Spyplant Gaming, med i alt 100.000 følgere og mere end 50 millioner visninger. Her deler han dagligt afsnit fra computerspil universerne Minecraft og Roblox. Og det er i disse universer, at Det Blå Danmark nu også vil ramme de unge mennesker.

- WorldCareersTV vil fremover bestå af forskellige elementer, og et af dem bliver videoer med MrSpyplant, som vil tage seerne med ind i gaming-universet og skabe historiefortællinger fra den maritime branche, siger Anne Bay Riisager og fortsætter.

- Morgan Krag er en super dygtig formidler. Han formår at ramme de unge gennem sjove og spændende fortællinger i et sprog, som tiltrækker unge mennesker.

Også de to nuværende værter på WorldCareersTV glæder sig til at få en ny kollega:

"Jeg er utrolig spændt på at se, hvad Morgans nye gaming-univers kan tilføre kanalen. Det kan være en udfordring altid at skulle være med på beatet, når vi sigter efter den helt unge målgruppe, men jeg tror, vi har fat i noget helt rigtigt her. Det bliver super interessant at høre seernes dom, når afsnittene begynder at udkomme. Men jeg er slet ikke nervøs", siger Marie Vagn Hansen.

- Første gaming-afsnit er allerede optaget og Marie og jeg var så heldige at være med i det og udforske hvad universet har at byde på. Det var mildest talt skide sjovt og Morgan er en fantastisk fortæller - også for seere der ikke kender universet. Jeg er sikker på at han kommer til at give kanalen en fed ny energi. Jeg skal helt sikkert være med i så mange gaming-afsnit jeg kan lokke mig med i, siger Sebastian Alstrup.

Et kvindeunivers

Udover gaming elementet vil der også, blive præsenteret en række andre nye koncepter, blandt andet WorldCareersTALK. WorldCareersTALK er et talkshow med fortællinger og historier fra forskellige personligheder i det maritime. Der vil blandt andet være elementer, som ”GirlTALK”, hvor værten Marie Vagn Hansen taler med en masse kvinder fra Det Blå Danmark og sætter fokus på det at være kvinde i branchen.

I slutningen af året byder Det Blå Danmark også på en julekalender med 24 daglige afsnit, som bliver en kombination af gaming og den virkelige verden.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan vores følgere tager imod alle de nye elementer, og til at se, hvordan det kan være med til at tage kanalen til nye højder, Anne Bay Riisager.


Fakta om World Careers TV:

Kanalen blev stiftet i marts 2017 og har siden haft mere end

5,5 mio visninger. Den mest sete video er sommerhittet ”Bølgen Blå” med 1.400.000 visninger.

Målgruppen for YouTube kanalen er 8-16 år.

Se den her!

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.157