23948sdkhjf

Hjælp til grøn omstilling

Få virksomheder har plan for CO2-reduktion i transport, viser undersøgelse.

Kun en ud af fem danske virksomheder har en målsætning om CO2-reduktion på transportområdet, viser ny landsdækkende undersøgelse fra Circle K Danmark. Circle K vil være drivkraften, som hjælper virksomhederne med at komme i gang med at få det optimale ud af en grøn omstilling og tilbyder nu undervisning i morgendagens brændstof.

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Userneeds for Circle K Danmark, er det meget få virksomheder, der har en plan for reduktion af CO2, når det kommer til transport. Dog tilkendegiver fire ud af fem af undersøgelsens respondenter, at deres virksomhed har fokus på at forbedre deres CO2-neutralitet og gerne vil den grønne omstilling.

Virksomhederne holder dog igen med at beslutte, hvilken vej de skal gå, da der fra politisk side ikke er taget stilling til, hvad man ønsker at satse på. 

- Vi kan se, at der i de danske virksomheder er et stærkt ønske om at reducere udledningerne, og at folk rent faktisk har en ret god idé om, hvilke alternativer der er, men at der simpelthen er for stor usikkerhed til, at de tør satse på det ene frem for det andet, siger Peter Rasmussen, transportenergidirektør hos Circle K.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157