23948sdkhjf

Ny teknikchef skal udbygge Aarhus Airport

Helle Svantemann tiltrådt som ny TKO.

Det er med store kommunale projekter i bagagen, at Aarhus Airports nye teknikdirektør (TKO) Helle Svantemann tjekker ind i lufthavnens ledelse. Den 56-årige ingeniør kommer fra stillingen som teamleder for Byggemodning i Aarhus Kommunes Magistratsafdeling for Teknik og Miljø, hvor Helle Svantemann har kørt adskillige store projekter i mål under mantraet ”til tiden, til prisen og med opnåelse af det bedste resultat inden for projektrammen”.

Nu skal hun stå i spidsen for en større udbygning af lufthavnens arealer og aktiver, der er budgetteret med et tocifret millionbeløb.

- Helle kommer med dyb indsigt i alle de faglige grene, der knytter sig til en byggeproces. Hun formår at skabe holistiske processer, der inddrager og tager hensyn til alle parter, så projektets ypperste potentiale bliver udmøntet. Samtidig besidder Helle en uvurderlig erfaring med kommunale projekter, hun kender myndighedsbehandling ud og ind, og det vil helt sikkert komme processerne til gode i vores arbejde med at forme Aarhus Airports fysiske rammer til at drive den ventede vækst, siger administrerende direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Helle Svantemann glæder sig til at kaste sig over opgaven i den østjyske lufthavn:

- Aarhus Airport har påbegyndt en omfattende turnaround, der har sendt lufthavnen på vækstrejse. Jeg har fulgt lufthavnens udvikling på afstand, og jeg glæder mig meget til at drive de byggeprojekter, som skal løfte Aarhus Airport helt op i den internationale liga. Min kerneopgave bliver at skabe de optimale fysiske rammer for fremtidens bedste passageroplevelser og fastholde et smidigt flow for gæsterne. Her er det essentielt, at rammerne er skræddersyet til den daglige drift, og det gøres i min optik bedst ved at involvere alle fagkompetencer på de rigtige trin i projekterne, siger Helle Svantemann, der tiltrådte den nyoprettede stilling 1. januar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.36