23948sdkhjf

Dekra ansætter tidligere borgmester

Jens Hald Madsen bliver direktør for strategi og innovation.

Den tidligere borgmester i Lejre Kommune og folketingsmedlem for Venstre Jens Hald Madsen tiltrådte 6. januar som ny direktør for strategi og innovation hos Dekra.

Dekra er i kraftig vækst med stigende markedsandele og nye forretningsområder. På den baggrund har det været naturligt at udvide direktionen med en direktør for strategi og innovation, lyder det fra Dekra.

Jens Hald har bevæget sig på tværs af ledelse i både den offentlige og private sektor i mange år, som blandt andet styrelseschef, borgmester, medlem af Folketinget, iværksætter og direktør. I de sidste 12 år har han via sin egen konsulentvirksomhed rådgivet virksomheder i startup, ledelse, strategier og innovation. Karrierevejen er også kommet forbi ledelsesstillinger i universitets- og forskningsverden, hvor han som vicedirektør blandt andet har været med til at opbygge Syddansk Universitets Dronecenter i Odense.

Jens Hald skal nu bruge sin omfattende erfaring til at lave strategier for Dekra og videreudvikle nye forretningsområder gennem forskellige innovationsinitiativer, lyder det fra Dekra.

- Med de kompetencer og den erfaring som jeg har, vil jeg ikke lægge skjul på, at det er et drømmejob for mig, siger Jens Hald Madsen ifølge en skriftlig meddelelse. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14