23948sdkhjf

Taulov Dry Port får mere erhvervsjord

Udvider med 187.325 nye kvadratmeter.

Joint-venture selskabet med PFA og ADP, som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med to arealer på samlet 187.325 kvadratmeter med placering lige ud til motorvej E45. Taulov Dry Port har indtil nu rådet over 700.000 kvadratmeter areal. 

Hos Taulov Dry Port har man også mærket effekten af positive konjunkturer og generelt stigende fremgang i transportsektoren, der øger efterspørgslen efter lagerkapacitet i centrale knudepunkter. Udbuddet af erhvervsgrunde til logistikanvendelse er derudover begrænset i Taulov-området, og derfor er der begrænsede muligheder for virksomheder, som ønsker at flytte til området og opføre lager- og logistikenheder med adgang til motorvejen. 

- Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed. Det er tydeligt, at der mangler kapacitet i området. Taulov Dry Port råder nu over knap 900.000 kvadratmeter byggemodnet jord, og vi tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder med en helt særlig fleksibilitet, som sjældent tilbydes inden for lager- og logistikejendomme, siger Rune D. Rasmussen, administrerende direktør i ADP A/S. 

De 187.325 kvadratmeter byggemodnet jord er fordelt på to mindre arealer på henholdsvis cirka 61.000 og 126.000 kvadratmeter. Det ene areal har front direkte til motorvej E45, og det andet ligger parallelt med Tibnor-bygningen i Prinsessens Kvarter. 

De to arealer kan bebygges med op til 24 meter i højden, og derfor er arealerne særdeles attraktive for Taulov Dry Port, som mærker en efterspørgsel efter større logistikenheder med stor loftshøjde og direkte placering ud til motorvejen. 

- Med købet af arealerne står vi med et meget attraktivt stykke erhvervsjord med en førsteklasses placering. Vi forventer os stor interesse for arealerne, som vi ser frem til at projektudvikle som en del af Taulov Dry Port, siger Jesper Gemmer, projektdirektør i Taulov Dry Port A/S. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125