23948sdkhjf

Bring sætter strøm til levering i København

Indsætter fire el-varebiler til distribution i hovedstaden.

Til februar 2020 sætter Bring fire nye elektriske varebiler ind i København. Dette er bare et af tiltagene for nå målsætningen om at blive helt CO2 neutrale i alle bygninger og køretøjer inden 2025, lyder det.

- Tilbage i 2018 fik Posten Norge, som Bring er en del af, de fire første store el- varebiler i Oslo, og i dag har vi mere end 1.200 elektriske køretøjer i koncernen. De fire el-varebiler, som nu sættes i drift i København, er bare de første af mange biler, siger Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark.

- Vi oplever, at både vores kunder og modtagere stiller krav til bæredygtighed og i højere grad efterspørger grønnere leveringsløsninger. El-varebilerne vil bidrage til at gøre København til en endnu bedre by at bo i. I de kommende år kommer vi til at vi se på mulighederne for CO2-neutrale køretøjer mange flere steder i Danmark. Samtidig vil vi sørge for, at kunderne får den samme gode service, lige så hurtigt - bare grønnere, siger Per Buus.

- Tidligere har det været svært at få elektriske varebiler, som har kunne opfylde vores behov, men nu er flere leverandører kommet på markedet. I dag leverer vi allerede CO2 neutralt på Samsø, hvor vores første el-varebil kører. Samtidig har vi flere Cargo-cykler og El-scootere kørende i København. Nu tager vi endnu et stort skridt i retning af CO2-neutral distribution, siger Johnnie Guldbrandt, distributionschef for Bring i Danmark.

Lancering af de nye el-varebiler sker i et tæt samarbejde med MAN og CPH Electric/Region Hovedstaden. Bilerne er af typen MAN e-TGE. De har en rækkevidde på 173 kilometer, oplades på 5 timer og 20 minutter og har et lastrum på 10,7 kubikmeter.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141