23948sdkhjf

Logistic Contractor udvider i København

Flytter ind i nye og større lokaler på på Arne Jacobsens Allé 7.

Logistic Contractor, som har udviklet og bygget mere end halvanden million kvadratmeter logistik- og industriejendomme i Norden, åbner nu et større kontor i København som et led i deres øgede satsning i Danmark.

- Logistic Contractors lokale organisation i Danmark vokser, samtidig med at vi mærker en stigende interesse i Danmark for netop den type rationelle logistik- og industriejendomme, som vi er specialister i, siger Sandu Nylmon som er administrerende direktør for Logistic Contractor Danmark.

- Det nye kontor er et skridt i retning af at skabe et endnu bedre arbejdsklima for vores voksende danske organisation, men kontoret har også en god beliggenhed i forhold til vores kunder samt igangværende og fremtidige projekter.

Logistic Contractor er lige nu i gang med at lægge sidste hånd på et nyt logistikanlæg til Tjellesen Max Jenne A/S (TMJ), som er lægemiddelgrossist og -distributør. Man har udviklet og bygget 7900 m2, hvoraf 1400 m2 består af TMJ’s nye hovedkontor, mens resten er lager og distribution. Lageret har blandt andet automatiseret teknik til håndtering og opbevaring af 25.000 bakker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11