23948sdkhjf

Dachser lejer sig ind i Kerava

Logicenters etablerer 18.300 kvadratmeter logistikfaciliteter i Finland.

Ejendomsudviklingsselskabet Logicenters etablerer nu 18.300 kvadratmeter logistikfaciliteter i Kerava lidt uden for Helsinki, Finland.

- Det glæder os, at etableringen i Kerava er begyndt. Området er attraktivt på grund af dets strategiske lokation. Det er tilfredsstillende for os, at kommunen investerer i logistik. Vi har tidligere nydt et godt samarbejde med Dachser, hvilket gør det til en glæde at træde ind i denne etablering med selskabet, siger Jarkko Äikää, kommerciel direktør for Logicenters i Finland.

Transportkoncernen Dachser har indgået ti års lejekontrakt med Logicenters om at leje et areal på 4.600 kvadratmeter i faciliteterne.

- Den moderne terminal i Kerava, såvel som nærheden til havnen i Vuosaari og hovedbanen giver et fremragende logistiksite for Dachser nu og i fremtiden. Derudover gør det os i stand til at tilbyde et væld af services for finske eksport- og importvirksomheder på hjemmemarkedet. Det fleksible samarbejde med Logicenters og Kerava gør os i stand til at fortsætte vores historie med vækst, som begyndte for vores vejtransport i 2014 i Finland, siger Tuomas Leimio, managing director, European Logistics Finland, Dachser Finland Oy.

Ejendommen forventes færdiggjort i tredje kvartal 2020. /anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 23 - tema lager, logistik, ejendomme og pakhuse).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111