23948sdkhjf

Logitrans lancerer Mover med lithiumbatteri

Robust design med fokus på ergonomi.

Logitrans A/S – dansk producent af udstyr til intern materialehåndtering – lancerer nu en selvkørende pallevogn med lithiumbatteri – en pallevogn, hvor der er fokus på høj performance og effektivitet. Den nye pallevogn har et robust design, hvor der er fokus på brugerens sikkerhed og ergonomi.

- For at imødekomme de mange forespørgsler fra vores kunder om en pallevogn med lithiumbatteri er vi nu meget glade for at lancere vores Mover. Med en kapacitet på 1.500 kg er den perfekt egnet til let og mediumtung materialehåndtering, siger Gitte Kirkegaard, administrerende direktør hos Logitrans.

Batteriet vejer kun 4,5 kg og har små dimensioner, hvilket muliggør en ekstremt kompakt konstruktion. Batteriet kan udskiftes på to sekunder, og opladningen tager kun 2,5 timer med lang driftstid mellem opladninger. Lithiumbatterierne har et højt antal battericykler. Det er muligt at manøvrere med håndtaget i lodret position, hvilket giver en optimal pladsudnyttelse. I håndtaget er der integreret et pincode-panel med LCD-display, der viser vognens status. anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 23 - tema lager, logistik, ejendomme og pakhuse).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.178