23948sdkhjf

Hent pakken hos naboen

Bring udruller test med ”Pakkenabo” i Danmark.

Ekspresfirmaet Bring tester i øjeblikket et landsdækkende netværk af pakkeshops - ”Pakkenabo” - hos privatpersoner i Danmark.

En Pakkenabo er en privatperson, som modtager pakker for sine naboer. Pakkenabo kan bruges af alle som sender pakker med Bring i Danmark. I pilotprojektet vil det udelukkende være Bring forsendelser, som kan udleveres via en Pakkenabo, men senere vil der blive åbnet op for andre aktører.

- I mange dele af landet kan der være langt mellem butikker, som udleverer pakker, og det er især i disse områder netværket vil give de danske pakkemodtagere en langt bedre oplevelse, når de skal hente pakker, som er bestilt på nettet. Men vi kommer også til at oprette Pakkenaboer i byerne, siger Jens Rom, administrerende direktør for Bring i Danmark.

Bring samarbejder med den hollandske startup Homerr og forventer over tid at etablere et tæt landsdækkende netværk af Pakkenaboer. I Holland er konceptet en stor succes, hvor Homerr allerede har etableret et tilsvarende netværk med 3500 udleveringssteder.

- I Homerr ser vi meget frem til at samarbejde med Bring. Vi er sikre på, at de danske forbrugere ofte vil bruge en Pakkenabo og på denne måde bidrage til en mere bæredygtig og social pakkeudlevering. De hollandske forbrugere er allerede vant til Pakkenabo-konceptet, og vi er sikre på, at det også bliver en succes i Danmark, fortæller Mark-Jan Pieterse, driftsdirektør for Homerr i Holland. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14