23948sdkhjf

Etablerer køleterminal i Horsens

Skive Køletransport svarer på stigende efterspørgsel.

Skive Køletransport A/S udbygger sin position på køle- og frysetransportmarkedet med overtagelse af en 7.100 kvadratmeter stor køle- og fryseterminal på Lundvej i Horsens. Overtagelsen finder sted med virkning fra årsskiftet og betyder, at man nu også kan tilbyde lagerfaciliteter, omlæsning af varer og distributionskørsel.

- Vi har en klar strategi om at være vores kunders bedste samarbejdspartner. Vi får stadig flere forespørgsler fra nuværende og potentielle kunder, der efterspørger mulighed for at outsource store dele af logistikfunktionen. Det kan vi nu imødekomme med terminalen i Horsens. Samtidig får vi mulighed for at skabe større sammenhæng i vores forretning. Det kommer også kunderne til gode, siger direktør Anders Mikael Christensen.

Terminalen på Lundvej vil beskæftige 10-12 medarbejdere og være udgangspunkt for flere fast stationerede biler, hvor chaufførerne kører ud om morgenen og vender tilbage om aftenen. Netop derfor er der ved valg af terminal lagt vægt på optimale forhold for chauffører og medarbejdere.

Med overtagelsen af køle- og fryseterminalen i Horsens fortsætter Skive Køletransport den vækststrategi, der på blot otte år har ført til en tidobling af omsætningen og anskaffelse af over 100 nye miljø- og trafikvenlige lastbiler samt topmoderne køle- og frysetrailere. Samlet beskæftiger virksomheden med hovedkontor i Hobro 200 medarbejdere og opererer cirka 200 biler. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.157