23948sdkhjf

Lager- og logistikbyggeri for 242 mio.

DS Flexhal udpeget som totalentreprenør i Taulov.

Et af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port. 49.300 kvadratmeter moderne lager- og logistikbyggeri vil om godt et år stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter med central beliggenhed i Fredericiaområdet.

Efter endt udbudsproces og en længere periode med planlægning og forhandling er totalentreprisen tildelt DS Flexhal. Projektet har en samlet entreprisesum på 242 mio. kr. og vil høre til blandt de største byggerier i Danmark inden for lager og logistik.

Investeringen i det 49.300 kvadratmeter store lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters frihøjde bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem PFA og ADP, hvor parterne i fællesskab står for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port. Begge parter kan dermed som både bygherre og investor glæde sig over, at byggeriet nu igangsættes.

- Vi mærker en øget efterspørgsel efter lager- og logistikfaciliteter i området, og derfor ser vi frem til, at det markante byggeri på i alt 49.300 kvadratmeter nu igangsættes, og at kunderne kan forvente indflytning primo 2021, siger Rune D. Rasmussen, administrerende direktør i ADP A/S.

- Vi er meget glade for at være blevet valgt som totalentreprenør på det næste markante lagerbyggeri i Taulov Dry Port. 49.300 kvadratmeter lager- og logistikbyggeri er et kæmpe projekt, og det vil blive et markant vartegn for området. Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med ADP og Taulov Dry Port, siger Anette Storm, regionsdirektør i DS Flexhal.

Det generiske lager- og logistikbyggeri skal være fleksibelt og kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes fra 2.000 kvadratmeter og over kortere og længere lejeperioder.

- I udformningen af byggeriet har vi lagt særligt vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i bygningerne. Byggeriet er et generisk lager- og logistikbyggeri, som består af to separate bygninger i 10,5 meters højde, som vi udlejer i mindre lejemål helt ned til 2.000 kvadratmeter. Det stiller store krav til fleksibilitet i forhold til indretningen til forskellige typer af kunder og produkter, siger Jesper Gemmer, projektdirektør i Taulov Dry Port. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156