23948sdkhjf

UPS-næstkommanderende på pension

Jim Barber startede som UPS-chauffør for 34 år siden.

Når 2018 bliver til 2019, markeres samtidig slutningen på intet mindre end en ægte amerikansk solstrålehistorie, der er Hollywood værdig.

Kurergiganten UPS’ driftsdirektør, Jim Barber, går nemlig på pension med udgangen af året. Han træder således tilbage fra den allerøverste ledelse i virksomheden, hvor han begyndte karrieren i 1985 som chauffør.

David Abney, bestyrelsesformand og administrerende direktør i UPS:

- Vi værdsætter dybt Jims mange bidrag til UPS. Han førte vores internationale hold til stærk vækst og præstationer i flere år, selv når markedsforholdene var udfordrende. Aktuelt opbyggede han et stærkt hold og hjalp dem med at implementere planer for forbedret ydelse i indenrigs- og supply chain segmenterne, som vist i vores driftsresultater, siger han.

Jim Barber krediteres blandt andet for at lede UPS’ internationale vækst på både modne og nye asiatiske og europæiske markeder, mens han nyligt prioriterede investeringer i at opfange mulighederne i sydgående handel på det indiske subkontinent, i Mellemøsten og i Afrika.

- UPS har så gode vækstmuligheder, en fantastisk ledelse og en solid strategi til mere succes. Jeg er stolt over UPS-holdet og beæret over at have været en del af nogle store skridt fremad i udviklingen af selskabet i udlandet og her i USA, siger Jim Barber. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172