23948sdkhjf

MDC atter guldcertificeret

ECEI hædrer igen den danske maritime klynge.

For to år siden blev MDC (Maritime Development Center) tildelt et guldcertifikat baseret på European Cluster Excellence Initiative (ECEI).

ECEI sætter standarden for styring af klyngeorganisationer med henblik på at sammenligne styringsprocesser med klyngeorganisationer og den måde organisationerne tilbyder deres tjenester til deres medlemmer.

I år skulle guldcertifikatet generhverves, og gennem en dedikeret indsats omkring den videre udvikling af centrets tjenester og aktiviteter til medlemmerne; klyngestyringsprocesser, strategi og medlemsstyring, er MDC igen blevet tildelt "Cluster Organization Management Excellence Label (Quality Label) GOLD”.

- At være guldcertificeret er et udtryk for, at man udviser excellent klyngeledelse, har en bred servicepalet og tæt kontakt til virksomheder og andre aktører og fortsat arbejder dedikeret på at udvikle klyngeorganisationen til et endnu højere niveau. Samtidig er en guldcertificering selvfølgelig også international anerkendelse af, at det man laver, er virkeligt godt, siger Kaspar Nielsen, projektchef hos Cluster Excellence Denmark, og én af de tre klyngeeksperter, der har evalueret MDC.

For medlemmerne af MDC betyder en guldcertificering, at organisationen kan fortsætte sit samarbejde med nationale og internationale klynger og derigennem blandt andet udbyde et bredt og stærkt funderet netværk inden for videndeling på tværs af branchen samt professionelle og sociale events.

- Vi er stolte over og glade for at have fået tildelt guldcertifikatet igen. Det er for os det ultimative internationalt anerkendte kvalitetsstempel. Alt vores arbejde for det blå Danmark har virkelig betalt sig, men vi er også klar over, at vi ikke kan hvile på laurbærrene, vi må fortsætte vores arbejde med at binde det Blå Danmark sammen og skabe resultater gennem vores aktiviteter indenfor formidling, innovation og samarbejde, siger Mikkel Hansen, administrerende direktør i MDC. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125