23948sdkhjf

Alpi åbner afdeling i Norge

Tommy Ness ansat som managing director.

Med virkning fra 1. oktober har Alpi Danmark startet datterselskabet Alpi Norway, og nordmændene repræsenterer således den 81. nation i Alpi Group.

58-årige Tommy Ness er ansat som managing director for Alpi Norway. Han har mere end 30 år i speditionsbranchen med sig og kender det norske marked særdeles indgående. Senest kommer han fra en stilling som Director Road & Customs Clearance hos Greencarrier i Oslo.

Tommy Ness:

- Jeg har i mange år haft et tæt samarbejde med Alpi i Danmark. Så det var et nemt valg for mig, da jeg blev opfordret til at blive en del af Alpi Norway. Alpi er en virksomhed, hvor man fungerer som et hold, hvor man gør hinanden gode. Jeg er imponeret over, hvordan de gode dyder og det sociale engagement stadig har betydning hos Alpi. Og hos Alpi mener man det faktisk. Det er en unik platform for at udvikle en ansvarlig og nærværende Alpi-afdeling i Norge, siger den nye direktør.

Kjeld Tygesen, administrerende direktør i Alpi Danmark:

- I en global verden med stadigt stigende krav til transport- og logistikbranchen finder vi det nødvendigt og naturligt at etablere eget selskab i Norge. Vi ønsker at have egne afdelinger i alle nordiske lande, og med etableringen af Alpi Norway er der nu Alpi-afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det styrker vores kerneområder i et internationalt perspektiv og giver gode synergier for alle de nordiske afdelinger af Alpi, lyder det fra Kjeld Tygesen.

Et hold med foreløbigt fire medarbejdere er på plads i Rud udenfor Oslo, hvor den nye Alpi-afdeling holder til. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14