23948sdkhjf

DHL Express hæver priserne fra nytår

Takserne hæves med næsten fem procent.

Fra 1. januar 2020 stiger DHL Express’ danske priser i gennemsnit med 4,9 procent. Det skyldes ifølge en pressemeddelelse fra selskabet, globale forhold som eksempelvis inflation og investeringer.

- I DHL Express er det vores mål at støtte vores kunder med skræddersyede løsninger tilpasset deres behov, så de kan nå deres forretningsmæssige mål. Det forudsætter, at vi investerer store summer i vores internationale netværk, siger Parvinder Tiwana, der er salgsdirektør for DHL Express i Danmark, og fortsætter:

- Den årlige prisjustering gør, at vi kan investere i vores infrastruktur, hvilket gør det muligt for os at benytte os af innovative teknologier og individuelle leveringsprocesseer for at sikre kunderne de bedste løsninger. De stigende mængder af pakker inden for e-handlen har øget behovet for logistisk ekspertise og derfor har DHL Express investeret massivt i nye fly og i udviklingen af det globale netværk af hubs og terminaler. Det har resulteret i udviklingen af markedets allerbedste sorteringsteknologi, der kan håndtere betydelige mængder pakker. Disse fremskridt - og dem, der er på vej - vil yderligere hjælpe os samt vores kunder og partnere med mærkbart at forbedre vores grønne aftryk på miljøet, siger Parvinder TIwana.

DHL Express tilpasser hvert år fragtraterne under hensyntagen til inflation, valutaudsving og andre stigende omkostninger, såsom udgifter i forbindelse med overholdelse af forbedrede regulerings- og sikkerhedsforskrifter i hvert af de mere end 220 lande og territorier, hvor virksomheden er tilstede.

Prisjusteringerne varierer fra land til land afhængigt af lokale forhold og gælder for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109