23948sdkhjf

Jysk indvier moderne distributionscenter

Hub i Sofia skal levere til næsten 80 Jysk-butikker.

Jysk har netop afholdt den officielle indvielse af selskabets nye distributionscenter i Bozhurishte uden for Sofia, Bulgarien. Blandt gæsterne var Bulgariens premierminister, Boyko Borisov, økonominister Emil Kranikolov og den danske ambassadør i Bulgarien, Søren Jacobsen.

- Der er en vigtig dag for Jysk, og jeg håber, at I også betragter det som en vigtig dag for Bozhurishte og Sofia. Måske endda for hele Bulgarien. Jeg er glad for, at premierminister Boyko Borisov sammen med en række andre repræsentanter for den bulgarske regering har valgt at være med her i dag til at fejre indvielsen, sagde administrerende direktør og præsident i Jysk, Jan Bøgh, blandt andet i sin tale.

Efter talerne havde gæsterne selv mulighed for at gå på opdagelse i det mest moderne og automatiserede distributionscenter i regionen og høre mere om Jysks planer for fremtiden.

- Distributionscentret er bygget med den nyeste teknologi og er det klart mest moderne i hele regionen. Når det er fuldt integreret i Jysks forretning, giver det mange fordele til Jysks kunder, for vores butikker og for miljøet, sagde logistics manager Jan Oliver, der er den daglige leder af distributionscentret.

Distributionscentret i Bozhurishte er Jysks ottende distributionscenter i Europa, og det forsyner i begyndelsen næsten 80 Jysk-butikker i Bulgarien, Grækenland og Serbien.

Størrelsen på distributionscentret er 95.000 kvadratmeter, men det der for alvor adskiller Bozhurishte fra lignende faciliteter, er de fuldt automatiserede højlagre, hvor der samlet kan opbevares 125.000 paller, når det er fyldt helt op.

Efterhånden som det sker, skal distributionscentret i Bozhurishte også levere til butikker og kunder i Rumænien og Bosnien. På sigt skaber distributionscentret dermed 200 arbejdspladser og skal servicere mere end 320 butikker i regionen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.219