23948sdkhjf

Nye medlemmer i Lemans bestyrelse

Leman udvider bestyrelsen på ekstraordinær generalforsamling.

Lemans nye, udvidede bestyrelse er nu på plads, efter selskabets ekstraordinære generalforsamling torsdag 12. september 2019, oplyser Group CEO Thomas Krøyer. De to, som nu indtræder i Leman bestyrelse, er Lilian Mogensen og Ole Ringheim.

- De nye, stærke kræfter skal være med til at tegne Lemanss fremtid og medvirke til vores ambitiøse vækststrategi, fortæller Thomas Krøyer og fortsætter:

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes os at tiltrække to dygtige bestyrelsesmedlemmer, som hver især har spændende kompetencer, der kan bidrage

til Lemans udvikling.

.

Skal bidrage til vækst

Lilian Mogensen har tidligere været koncerndirektør hos ATP og fungerer nu som professionelt bestyrelsesmedlem med fokus på forretningsudvikling, effektivisering og strategier. Ole Ringheim har solid erfaring fra transportbranchen og har tidligere været CEO Nordics hos DHL. I dag har han primært fokus på rådgivning indenfor transport- og logistikbranchen.

Den samlede bestyrelse for Leman-koncernen består nu af bestyrelsesformand Philippe Ziegler samt Karen Nielsen, Lilian Mogensen, Charles Duro og Ole Ringheim.

Koncern i fremdrift

Leman er en kendt dansk transport- og logistikkoncern, der blev grundlagt i år 1900. Alene indenfor desidste 5 år har koncernen opnået en omsætningsvækst på over 55 procent, hvilket bl.a. skyldes stort fokus på en ambitiøs vækststrategi. Leman Gruppen har i dag ca. 800 medarbejdere og er repræsenteret med hovedkontor i Danmark samt datterselskaber i USA, UK, Sverige, Norge og Finland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.672