23948sdkhjf

ITD opruster digitalt

Sverre Vincent Lenbroch er ny digitaliseringschef.

ITD skal være et førende videnscenter inden for digitale løsninger og datadrevet rådgivning inden for vejgodstransport og logistik, lyder det fra brancheorganisationen, der ansætter Sverre Vincent Lenbroch som digitaliseringschef i ITD med tiltrædelse 19. august.

- Vejgodstransporten står over for en gennemgribende digitalisering i det kommende årti, og i ITD har vi en ambition om, at danske transport- og logistikvirksomheder skal være blandt eliten inden for anvendelse af digitale løsninger. Det kræver, at transportvirksomhederne og deres medarbejdere forstår at udnytte de nye digitale forretningsmodeller. ITD skal være et førende videnscenter på digitale løsninger og datadrevet rådgivning inden for vejgodstransport og logistik. Vi glæder os meget til, at Sverre nu kaster sig over arbejdet, som skal skabe direkte værdi for vores medlemmer, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen.

Sverre Vincent Lenbroch kommer fra en stilling som Strategy and Disruption Manager hos SOS International. Her har han været med i opstarten af en ny digital innovationsenhed hos SOS, hvor fokus har ligget på nye digital forretningsmodeller, optimale brugeroplevelser og generel forretningsværdi i forbindelse med nye digitale projekter. I det arbejde har han beskæftiget sig med digital strategi, digital innovation, trends og nyere teknologier, som alle er elementer i en digital transformation.

- Jeg glæder mig meget til at bidrage aktivt til den digitale omstilling af de danske vejgodstransportvirksomheder og til at udbygge deres digitale førerposition. Digitaliseringen kan gøre virksomhederne hurtigere, dygtigere og mere effektive, og jeg glæder mig meget til at tage mine erfaringer med digitalisering ud til både de store og de små virksomheder i ITD’s medlemskreds, siger Sverre Vincent Lenbroch.

ITD Digital er en nyoprettet afdeling, der oprettes som led i ITD’s Vækststrategi 2030. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129