23948sdkhjf

GLS udvider det danske netværk

Åbner første depot i Horsens.

Transportselskabet GLS har åbnet selskabets første depot i Horsens, og GLS’ danske netværk vokser således fra otte til ni depoter.

Nybyggeriet til 43 mio. kr. er en del af et større, dansk investeringsprogram. Det nye depot skal direkte servicere en del af vækstområderne syd for Aarhus til og med Vejle og rykker dermed endnu tættere på kunderne. Det er samtidig også en udvidelse af den totale kapacitet i Syd- og Østjylland, der i forvejen dækkes af blandt andet hubben i Kolding og depotet i Aarhus.

Karsten Klitmøller, general manager i GLS Denmark:

- Vores investering på 43 mio. kr. i dette nye, store depot i Østjylland er en vigtig del af vores landsdækkende udvidelse af GLS-netværket i Danmark. Depotet er med til at sikre optimal sorteringskapacitet og fortsat give vores kunder den bedste kvalitet, også ved yderligere vækst, siger Karsten Klitmøller.

Op til 25.000 pakker vil hver dag blive leveret ud fra de 3.200 kvadratmeter i Horsens, hvor 81 porte og en optimal opdeling af depotet bidrager til effektive arbejdsprocesser. Depotet er ligeledes fremtidssikret til yderligere vækst, blandt andet grundet gode udvidelsesmuligheder.

Det nyeste inden for alarm- og sikkerhedsteknik i og omkring bygningerne samt en ekstra adgangskontrol, som alle køretøjer skal passere, er med til at beskytte både pakker og ansatte, lyder det.

GLS Denmark begyndte i 2017 et investeringsprogram for at sikre bæredygtig kapacitet over hele landet til de hurtigt voksende pakkemængder. Udover depotet i Horsens har GLS også bygget et nyt depot i Odense til erstatning for det gamle. København er blevet udvidet to gange og har fået yderligere et depot. Flere depoter er blevet moderniseret og udvidet og yderligere projekter er på tegnebrættet. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205