23948sdkhjf

40 år med rette temperatur

Combitherm har rundet et skarpt hjørne.

Combitherm i Them har i 40 år leveret løsninger til den danske transportbranche, som kan sikre varerne den ønskede temperatur hele vejen frem til kunden.

Virksomheden i Them var ved grundlæggelsen i 1979 verdens første producent af termobeskyttelse i tre lag. 30. juni fyldte Combitherm 40 år.

- Vi har altid tilpasset vores produktion efter den enkelte kundes behov. Vores pallehætter i normal størrelse kan bruges af de fleste, men vi producerer altid hætterne, så de passer præcist til den enkelte opgave, og formålet er altid det samme: At for eksempel fødevarer og medicin kan fragtes langt og sikkert, uden at kølekæden bliver brudt – uanset om det er med skib, fly eller lastbil. Andre emner, for eksempel kemikalier og kosmetik, kan også have stor nytte af vores produkter under transporten, siger business unit manager Torben Hallstrup og fortsætter:

- Gennem flere år har vi haft en stabil vækst og er nu oppe på cirka 30 medarbejdere – men vi har ambitioner om mere. Målsætningen er en markant vækst de kommende fem år, både målt på omsætning og i antallet af medarbejdere, og det skal primært ske gennem eksport, siger Torben Hallstrup. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114