23948sdkhjf

Ny topchef i Prime Cargo

Ansætter ny CEO fra egne rækker.

Med virkning fra 1 juni tiltrådte Morten Høilund stillingen som ny administrerende direktør for Prime Cargo, hvor han har været en vigtig figur siden virksomhedens etablering i 1998.

Han overtager stillingen som CEO fra Jesper Bejstrup, der efter seks år hos Prime Cargo har valgt at søge nye udfordringer.

- Takket være en ihærdig indsats, er det efter en periode med tilbagegang lykkedes os at få vendt Prime Cargo Group. Vi har de seneste par år haft tocifrede vækstrater og vi har operationelt og organisatorisk fået etableret et stærkt fundament at bygge videre på. Tidspunktet er derfor kommet til at give stafetten videre til Morten Høilund, som har de rette kvalifikationer til at bære Prime Cargo Group sikkert ind i fremtiden, siger Jesper Bejstrup.

Det er et kendt ansigt for både medarbejdere og kunder, som nu får det overordnede ansvar for Prime Cargo, idet Morten har været med fra virksomhedens start i 1998, hvor han var ansvarlig for opbygningen af virksomhedens logistikløsning til sin førende markedsposition i Skandinavien.

- Transport og ikke mindst logistikområdet er i en forrygende udvikling, og vi vil fortsætte med at skabe værdi i form af fleksible og innovative løsninger til vores kunder og partnere, siger Morten Høilund og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i Prime Cargo. Med vores stærke værdier og fantastiske medarbejdere i Danmark, Polen, Kina og USA samt en ejer, som er klar til at investere i fremtiden, så er jeg overbevist om, at vi i de kommende år vil levere stærke resultater til glæde for både virksomheden og vores ejer, lyder det fra den nye direktør. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157