23948sdkhjf

Fart på hos ATG

Aarhus Transport Group vokser i medlemstal.

ATG, Aarhus Transport Group, repræsenterer i dag over 60 medlemsvirksomheder, hvilket blandt andet skyldes, at en aktiv og engageret bestyrelse gennem de seneste måneder har stået for at gøre ATG’s stemme bredere, dybere og stærkere, lyder det i en skriftlig meddelelse.

”Transport og logistik er nerven i et samfund og af afgørende betydning for den fortsatte bæredygtige vækst. Det tager ATG et ansvar for at arbejde med og give stemme i den lokale og nationale debat. Medlemstallet er fordoblet og ATG repræsenterer i dag mere end 60 virksomheder i og med relation til sektoren”, lyder i meddelelsen, hvor ATG’s formand, Henrik Kleis, udtaler:

- Det er med stor glæde, at jeg som formand konstaterer, at virksomheder såvel inden for som med relation til transportbranchen ønsker at være en del af netværket i ATG, siger Henrik Kleis.

Ifølge ATG bakker de mange medlemmer op om ATG’s væsentlige fokusområder.

”Et af disse er en hurtig start på arbejdet med at sikre en fortsat effektiv adgang til Danmarks største og væsentligste havn. Der er brug for en tunnelløsning og dermed ubrudt og glidende passage fra det europæiske vejnet. Endvidere en sikker adgang når det gælder persontrafikken og den for det danske samfund vitale forbindelse mellem landsdelene via Molslinjen. Denne sag er af national betydning, hvorfor en styrket dialog med folketingsmedlemmerne – ikke mindst de lokalt valgte – er højt prioriteret. Tunnelen og adgangen til Aarhus Havn er en sag, der har været debatteret gennem mange år, og der er brug for at netop den konstruktive dialog med folketinget målrettes en konkret løsning, så arbejdet kan igangsættes. Anlægsøkonomien er sikret, så der er tale om at sikre et samarbejde om en holdbar og brugbare model – og hertil kræves et stærkt samarbejde med politikerne”, lyder det.

- Som organisation for en sektor, hvor fokus på ressourcer og bæredygtighed har stor betydning, er ATG opmærksom på de vækst- og forretningsmuligheder, der ligger i at være i front på feltet. Gennem aktiviteter og ved at involvere medlemmerne vil vi sætte fokus på muligheder frem for trusler, når det gælder arbejdet med bæredygtighed, siger direktør Jan Dam Poulsen, Blue Water. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234