23948sdkhjf

ADP: Ny topchef fra egne rækker

Rune D. Rasmussen overtager som administrerende direktør.

Bestyrelsen i ADP A/S har per 19. juni 2019 ansat Rune D. Rasmussen som ny administrerende direktør for virksomheden.

Rune D. Rasmussen har siden august 2017 været kommerciel direktør i ADP A/S, så det er dermed et kendt ansigt, der nu skal stå i spidsen for virksomheden, der driver erhvervshavnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia samt Taulov Dry Port.

Rune D. Rasmussen efterfølger den tidligere CEO Nils Skeby, som i slutningen af januar 2019 valgte at stoppe i ADP efter 3½ år.

Bestyrelsen har således siden februar måned været igennem en omfattende rekrutteringsproces med et meget stærkt felt af kandidater, og det glæder bestyrelsesformand Erik Østergaard, at det er lykkedes at finde den helt rigtige kandidat.

- Jeg glæder mig over, at vi nu har fundet den helt rigtige kandidat til at lede og videreudvikle ADP A/S i den retning, som vi allerede har igangsat med en ambitiøs udviklingsstrategi. Rune har de sidste par år spillet en central rolle i den kommercielle og ledelsesmæssige udvikling af virksomheden, og han er derfor den helt rigtige profil til at fortsætte ledelsen og udviklingen af ADP, siger Erik Østergaard, bestyrelsesformand i ADP A/S.

Den nye CEO kom til ADP for to år siden efter seks år i DB Schenker A/S, hvor han senest var beskæftiget med salg og forretningsudvikling som Head of Land Transport & Cross Product Management.

- Jeg har igennem de sidste par år fået et særdeles godt indblik i havnesektoren og i de markedsmæssige udfordringer og muligheder, som ADP står overfor. Vores virksomhed har en helt unik position med både tre erhvervshavne og Taulov Dry Port. Det er med stor respekt og ydmyghed, at jeg som CEO nu sætter mig i spidsen for videreudviklingen af ADP sammen med det stærke hold af medarbejdere - og ikke mindst vores gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, siger Rune D. Rasmussen.

Den hidtil midlertidige CEO, økonomidirektør Villads Kirkegaard-Jensen, fortsætter nu som CFO. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141