23948sdkhjf

Blue Water udvider i Kasakhstan

Åbner nyt kontor i den kaspiske region.

Blue Water Shipping forstærker nu tilstedeværelsen i den kaspiske region med åbningen af yderligere et kontor i Atyrau, Kasakhstan.

Selskabet har i mere end tyve år været til stede i den kaspiske region med egne kontorer i Aktau i Kasakhstan, Tbilisi i Georgien og i Baku i Aserbajdsjan. Hovedaktiviteten for Blue Water i denne region er transport og logistik til olie- og energisektoren.

Siden midthalvfemserne har firmaet været involveret i en lang række projekttransporter til regionen via det russiske flodsystem med søtransport og også med vej- og lufttransport til regionen.

- Vi har udviklet stor ekspertise inden for komplekse projekttransporter i det kaspiske område, og vi vil fortsat fokusere på at levere uovertrufne logistikløsninger til industrien. Derfor har vi besluttet at udvide vores tilstedeværelse med et nyt kontor i Atyrau. På denne måde vil vi være tættere på vores kunder og vores partnernetværk, siger Stewart Macdonald, business development manager og fortsætter:

- Vores vidtspændende erfaring med fortoldning inden for denne region har tilført værdi til vores forretning inden for transportprojekter og logistik, som til tider kan være en kompliceret sag. Vores toldteam er eksperter i at håndtere enhver udfordring til og fra regionen, siger han.

For øjeblikket står Blue Water for projektstyring af et stort transportprojekt for TCO – Future Growth-projektet i Kasakhstan – i forbindelse med udviklingen og udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kasakhstan.

- Dette projekt har gjort det muligt for os at udvide vores ekspertise og kompetencer inden for energisektoren, både i Kasakhstan og andre steder. Vi ser et stærkt setup i Kasakhstan som et naturligt fremskridt for os. Vi forudser yderligere vækst i energisektoren og dertil relaterede områder i regionen. På baggrund af vores viden og kvalifikationer ser vi os selv som en pålidelig transport- og logistikpartner, siger Thomas Bek, global director for Blue Waters Oil & Gas Division.

Kontoret i Atyrau vil arbejde tæt sammen med Blue Waters kaspiske regionalkontorer samt firmaets globale netværk af olie- og energikontorer. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172