23948sdkhjf

Dropshipping vinder indpas

Consignor Convention 2019.

I maj afholdt softwarevirksomheden Consignor ”Consignor Convention 2019” i Münchenbryggeriet i Stockholm.

Logistikbranchen står over for et holdningsskifte fra forhold struktureret af logistikbranchen til en mere kundeorienteret tilgang, var den klare besked fra industrien på inspirations- og netværksbegivenheden, der var det første af sin slags og kunne byde velkommen til gæster, event partnere og talere fra e-handels-, logistik- og transportbranchen.

Stressfri logistik

Ifølge direktør for Operation Excellence fra 3PL Aditro Logistics, Stefan Carlsson, har dropshipping taget fart, da det letter forhandlerens logistik:

- Vi tror på, at vi vil se mere drop shipping i fremtiden på grund af forbrugernes stigende krav til et større produktsortiment hos den enkelte detailforhandler samt forventningen om hurtig og fleksibel levering. Detailforhandlere kan finde det svært at opfylde disse krav gennem deres eget lager og logistik, siger han.

Onlineshoppere var det helt store hovedfokus ved Consignor Convention. I øjeblikket tilpasser kunderne sig til betingelserne af leveringen, men den klare tro på e-handels-, logistik- og transporteksperterne er, at industrien skal blive mere kundeorienteret med personlige og fleksible tjenester – i sidste ende give online shopper mere kontrol over deres levering, lyder det fra Consignor. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125