23948sdkhjf

UPS udvider lørdags-service

Tilføjer 122 lande til porteføljen.

UPS udvider markant antallet af lande, som amerikanske kunder kan sende pakker til, hvis de benytter virksomhedens lørdagsafhentning. 122 lande fra hele verden er blevet tilføjet de nuværende 57 destinationer, blandt andet 20 nye markeder i Europa, 28 i Syd- og Nordamerika, 2 i det asiatiske ocean og 72 i Mellemøsten og Afrika.

Det skriver den amerikanske transportvirksomhed i en skriftlig meddelelse.

- Dette vil være en stor fordel for virksomheder i USA, hvor det vil åbne dørene til nye kunder og partnere i Europa og resten af verden. Fra et nordisk perspektiv betyder denne udvidelse hurtigere fragt for kunder i Finland, Sverige, Norge og Danmark. UPS lørdags pick-up service knytter USA og Norden tættere sammen – og den hurtigere fragt opfylder ønsker om hurtighed og fleksibilitet fra online handlende i Europa, siger Frank Jørgensen, managing director Nordic hos UPS.

Nando Cesarone, præsident for UPS International:

- Vi udvider vores afhentningsservice om lørdagen til at dække 179 markeder, da vi mener, at det vil hjælpe mindre virksomheder med at gå efter de mulighederne gennem arbejde på tværs af landegrænser. Små og mellemstore virksomheder udgør 98 procent af alle eksportvirksomheder i USA, men kun 1 procent af alle virksomheder i USA eksporterer til udlandet. Forestil dig hvor mange muligheder der er for, at virksomhederne kan vokse. Det er derfor, vi tredobler antallet af markeder, som virksomheder i vækst kan sende til om lørdagen. En ekstra afhentningsdag kan, især for mindre virksomheder der ønsker at udvide deres kundebase, være en ny måde at vise, at salg over landegrænser kan være ligeså enkelt som i hjemlandet, siger Nando Cesarone.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.203