23948sdkhjf

Farvel til Lars Nielsen

Mindeord.

At tage afsked er altid svært, særligt når det er med et højt værdsat menneske, kollega, medarbejder og en utrolig dygtig grafiker og fotograf.

Lars Nielsen, som har været ansat på Lastbil Magasinet igennem 17 år, er afgået ved døden tirsdag 21. maj, efter kortere tids sygdom. Lars Nielsen blev 49 år.

Lars var en passioneret person, der blandt andet gik højt op i sit arbejde. Arbejdsmæssigt har Lars stået for alt det grafiske arbejde med billeder og opsætning af Lastbil Magasinet samt layout på forskellige indstik, kalendere og opgaver for folk helt uden for branchen.

Arbejdet blev altid udført med den største omhyggelighed, og der måtte aldrig være det mindste at udsætte på hverken opsætning, layout eller billedredigering.

Desuden var Lars en passioneret fodboldfan, hvor kollegaerne blev inddraget i diskussioner i frokostpausen efter en spændende kamp med enten Barcelona, Liverpool eller Brøndby.

Lars var også en social og festlig kollega, medarbejder og ven. Såvel her hos Danske Transport Medier som ved Smuk Fest, som han deltog i og altid så frem til – både som fotograf og festivalgænger.

Desuden var Lars en stor dyreven. Familiens katte og hunde blev fulgt med den største entusiasme og var et yndet foto- og samtaleobjekt.

Vores varmeste tanker går til familien som var Lars’ vigtigste holdepunkt i livet. Lars havde den største beundring for sin hustru Marta og børnene Sebastian og Cecilie.

Æret være Lars Nielsens minde.

På vegne af Danske Transport Medier

Jeanette Routhe

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.192