23948sdkhjf

Nye PostNord-faciliteter i Helsingborg

Logicenters og Skanska etablerer logistiklokation i Södra Väla.

I løbet af februar 2020 kan PostNord TPL se frem til at flytte ind i splinternye logistikfaciliteter i Helsingborg, Sverige. 

Det er entreprenørvirksomheden Skanska, der etablerer de 30.150 kvadratmeter store logistikfaciliteter for ejendomsudviklingsselskabet Logicenters, der altså fra foråret næste år udlejer dem til PostNord TPL. 

Faciliteterne etableres i erhvervsområdet Södra Väla i Helsingborg tæt på motorvejene E4 og E20 såvel som Sveriges næststørste containerhavn i Helsingborg. 

- Helsingborg er en af Sveriges vigtigste lokationer for logistik. Vi er nu stolte af yderligere at styrke vores tilstedeværelse i det sydlige Sverige med et langsigtet ejerskab af ejendommen. Faciliteten passer godt ind i vores strategi om at tilbyde ejendomme i optimale lokationer såvel som med moderne specifikationer, siger Matthias Kettelhoit, kommerciel chef hos Logicenters. 

Henrik Ahnström, leder af projektudvikling hos Skanska Fastigheter Göteborg AB: 

- Vi er glade for at kunne udvide vores samarbejde med Logicenters. Vi har haft gode oplevelser med Logicenters i et stykke tid, og vi har sammen etableret over 50.000 kvadratmeter plads på andre lokationer i landet, siger han.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298