23948sdkhjf

Fra grundlægger til formand

Per Hedelund ny bestyrelsesformand i ITSDanmark.

Per Hedelund er tiltrådt som ny bestyrelsesformand i brancheforeningen ITSDanmark, der arbejder for at udbrede intelligente transportsystemer (ITS) i Danmark.

I 2003 var Per Hedelund med til at grundlægge ITSDanmark sammen med den nu afgående bestyrelsesformand, Svend Tøfting.

Ifølge den nye formand skal trafikken afvikles mere intelligent og udnytte ny teknologi til gavn for fremkommeligheden, trafiksikkerheden og miljøet, lyder det.

- Det er vigtigt, at vi for alvor kommer til at anvende ITS som værktøj i planlægningen af vores trafiksystemer. Vi skal afvikle trafikken mere intelligent via Intelligente Transport Systemer, siger Per Hedelund, der til daglig er administrerende direktør i virksomheden ITS Teknik, og fortsætter:

- Jeg er glad for den tillid, bestyrelsen har vist mig. Jeg har altid været et organisationsmenneske og er god til at strukturere og planlægge. Det får jeg brug for, da bestyrelsesarbejdet jo er frivilligt, siger Per Hedelund, der også er rådsmedlem i Rådet for Sikker Trafik og bestyrelsesmedlem i Dansk Vejforening.

Hver eneste dag arbejder ITS Teknik for at udvikle, installere og vedligeholde systemer, der udnytter IT og ny teknologi til at overvåge og styre trafikken på bedste vis. Med formandskabet i ITSDanmark får Per Hedelund nu endnu større mulighed for at styrke branchen og fremme anvendelsen af ITS.

- Det er et område, som virkelig interesserer mig. Som formand får jeg både en rigtig god indsigt i, hvad der rører sig på området på alle niveauer og bedre mulighed for at tale med vigtige interessenter og beslutningstagere. Jeg glæder mig til at være i front for en forening, som arbejder målrettet på at sætte ITS på dagsordenen, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156