23948sdkhjf

Lufthavnsformand takker af

Aarhus Airport etablerer ny lufthavnsbestyrelse.

Efter fire år som formand i Aarhus Airport takker Torben Boldsen af for denne gang.

Det skriver Aarhus Kommune.

Da Torben Boldsen tiltrådte, fik han til opgave at skaffe flere passagerer, ruter og private investorer til lufthavnen ved Tirstrup.

”Fire år og en omfattende turnaround senere er Aarhus Airport nu bragt tilbage på vækstkurs, og der er indgået en aftale med en privat investor. Formandens mission er derved gennemført”, lyder det i en skriftlig meddelelse, hvor Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard udtaler:

- Torben Boldsen har samlet og stået i spidsen for en erhvervsorienteret bestyrelse, der med et skarpt strategisk fokus på ruteudvikling, markedsføring og økonomi har tredoblet rutenettet, skabt massiv passagervækst og lagt fundamentet til en voksende sund forretning. Dermed har Torben Boldsen kørt forretningen i stilling til det gearskifte, der nu kommer i form af nye kræfter og større likviditet, siger Jacob Bundsgaard og fortsætter:

- Jeg har stor respekt for det arbejde, Torben Boldsen har udført sammen med resten af bestyrelsen. Han efterlader en lufthavn i god form med positive takter og flotte resultater, og det er jeg ham meget taknemmelig for. Han har lagt hjerteblod i hele indsatsen, siger borgmesteren.

Arbejdet med at konstruere den nye lufthavnsbestyrelse er i gang, lyder det afslutningsvis. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141