23948sdkhjf

UK-regering øger toldberedskabet

Forlænger deadline for søgning af uddannelsesmidler.

Det britiske speditørforbund BIFA glæder sig over, at den britiske regering har forlænget deadlinen for virksomheders ansøgning om midler til undervisningskurser til ansatte, der ønsker at videreuddanne sig inden for toldklarering, der i forbindelse med brexit måske aldrig har været mere presserende.

Planerne om støttemidler blev offentliggjort i december 2018, og nu er det således besluttet at forlænge ansøgningsperioden til 31. maj 2019.

Robert Keen, generaldirektør i BIFA:

- I løbet af vores møder med HM Treasury og HMRC (finansministeriet og toldstyrelsen, red.) belyste BIFA bekymringerne på vegne af vores medlemmer omkring evnerne i toldsektoren til at øge kapaciteten, i en tid hvor sektoren allerede står over for mangel på personale af en passende kvalitet, siger Robert Keen og fortsætter:

- Vi understregede, at det kunne tage op mod et år at optræne personale til at kunne håndtere en række basale toldklareringer, selv om der skulle være et passende antal undervisere til at undervise det personale, såvel som relevante kurser at tilslutte sig. Så nyheden om forlængelsen af deadlinen til støttemidlerne er meget imødekommet, lyder det.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281